Corona quarantaine tips deel 3

De eerste corona besmetting in Nederland is inmiddels al meer dan een jaar geleden. Het vaccineren tegen het virus is begonnen. Dus we krijgen langzaam onze vrijheid weer terug. Maar er zijn nog steeds veel maatregelen waar we rekening mee moeten houden. Dus grote feesten, festivals en verre vakanties zitten er voorlopig nog niet in. Voor iedereen die van gekkigheid niet meer weet wat hij moet doen, hebben we nog een keer 3 tips bedacht voor dingen om te doen in corona tijd.

Tip 1: Escape spel in de buitenlucht

Met grote groepen naar een escape room kan helaas nog niet. Maar gelukkig zijn er wel alternatieven om dit spannende spel te kunnen spelen! Koop bijvoorbeeld een escape room bordspel voor thuis. Of speel een gratis online escape room. Ook leuk: een escape tour in de buitenlucht.

Tip 2: Een pubquiz bij je thuis

Mis jij het avondje uit naar het café? Haal dan de sfeer van het café in huis met een online pubquiz. Er zijn verschillende websites waar je een leuke pubquiz kan vinden. Of maak zelf een pubquiz met de favoriete onderwerpen van al je vrienden. Haal een lekker drankje in huis en speel de quiz met zijn allen via zoom voor een avondje gezelligheid!

Tip 3: Neem een proefles motorrijden

De laatste tip is voor iedereen die adrenaline mist. En die er graag weer eens uit wil voor een echt bijzondere ervaring. Rijlessen mogen wel weer doorgaan dus je kunt ook weer een proefles motorrijden boeken. Zoek een motorrijschool in Nieuwegein of vind er een bij jou in de buurt. En misschien krijg je de smaak wel te pakken en heb je er ook na corona een nieuwe hobby bij.

Wil je meer ideeën om de corona-verveling te verslaan? Lees dan ook deel 1 en deel 2 van onze tips!

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *