Ga naar hoofdinhoud

Geef uw restaurant een make-over

Geef uw restaurant een make-over

Bereid u voor op een spetterende comeback

Als restauranteigenaar die al een tijdje zijn deuren moet sluiten, is het logisch om op dit moment manieren te zoeken om uw restaurant een snelle make-over te geven. Restaurants die jarenlang populair en winstgevend blijven, doen dat door alert te zijn op trends. Een make-over voor een restaurant voegt waarde toe. Door de gastervaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat gasten zich verzorgd voelen, creëren terugkerende gasten de buzz die nieuwe gasten binnenhaalt. Geef uw restaurant daarom een make-over met de volgende tips!

Wijzig uw menu

Een make-over kan ook op kleine schaal plaatsvinden, zoals wijzigingen in het menu. Zo kan een kleinere menukaart een goede manier zijn om het bestelproces en de service te verbeteren. Het kan ook helpen om een efficiëntere en veel kosteneffectievere keuken te creëren. Het helpt uw restaurant bovendien om zich echt te concentreren op waar het goed in is, wat betekent dat u de algehele klantervaring verbetert. Zo’n menuontwerp is meestal minder duur dan een enorme make-over in het interieur.

Doe het met een app

Maak een app voor uw restaurant! Op die manier kunnen klanten probleemloos een bestelling plaatsen en kunt u met één klik de levering plannen. Een app maakt het ingewikkelde proces om bestellingen op te nemen en door te geven aan de keuken een stuk eenvoudiger. Een aparte balie voor transacties of bedienend personeel voor het plaatsen van bestellingen behoort hiermee tot het verleden. Het kan allemaal worden gedaan via de mobiele app van uw restaurant, waardoor u geld, tijd en mankracht bespaart!

Investeer in een nieuwe look

Een nieuwe look ontstaat snel door bijvoorbeeld het interieur op een andere manier te plaatsen. Creëer gezellige hoekjes of stel de stoelen asymmetrisch op. Kies een nieuwe interieurstijl of thema en creëer sfeer met bijpassende muziek. Werk aan een nieuwe huisstijl of logo en laat gasten zich welkom voelen. Maak het ten slotte gezellig met bijvoorbeeld kussens en decoratie, of geef het een strakke uitstraling met een ‘less is more’-houding. U kunt het zo gek niet bedenken! Meer ideeën? We horen ze graag! Neem contact met ons op.

Latest Articles
23 mei 2023

Ontdek het IJsselmeer aan boord van een groot zeilschip

Ben je op zoek naar een bijzondere belevenis op het water? Het IJsselmeer vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke…

4 april 2023

Het belang van een duurzaam festival.

Duurzame festivals zijn tegenwoordig een hot topic en met goede reden. Het idee achter deze festivals is om het plezier…

13 maart 2023

Het mooiste plekje van de costa brava: Tossa de Mar Spanje

Wie wel eens heeft gezocht op een vakantie in Spanje is dit plaatsje vast wel eens tegen gekomen. Het staat…

Subscribe To Our Newsletter

Don’t get left out of the loop, make sure you subscribe to our newsletter below so you can be notified of our latest insights, tips, tutorials, sales and more!

Discussion

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top