Ga naar hoofdinhoud

Het mooiste plekje van de costa brava: Tossa de Mar Spanje

Tossa de Mar Spanje

Wie wel eens heeft gezocht op een vakantie in Spanje is dit plaatsje vast wel eens tegen gekomen. Het staat erom bekend dat het misschien wel het mooiste plekje van de costa brava is. Waar ik het over heb? Over Tossa de Mar Spanje. Dit is een plaatsje net boven Lloret de Mar, maar waar Lloret de Mar bekend staat als een plek voor jongeren vakanties, is Tossa de Mar een plek voor iedereen. Het is een historisch dorpje met prachtige stranden en baaitjes. Maar ook de gebouwen zijn stuk voor stuk prachtig. 

Tossa de Mar Spanje

Wat te doen tijdens je vakantie?

Tijdens je vakantie naar Tossa de Mar kun je diverse dingen doen. Je kan op dagtrip naar een leuke Spaanse stad, zoals bijvoorbeeld Barcelona, maar je kan het ook dichterbij houden. Er is een prachtig oud stadscentrum waar je uren doorheen kan dwalen, winkelen, terrasje pakken, genieten van de gebouwen en de sfeer… Maar je kan ook het water opzoeken en genieten van het helderblauwe, ondiepe water. En dat ondiepe is eigenlijk heel fijn als je met kinderen op vakantie gaat. 

Vele excursies die je kan volgen

Houd je wel van een actieve vakantie en ontdek je graag nieuwe plekken? Dan kan ik je zeker aanraden om te gaan hiken, mountainbiken of om een quad tour te doen! Ben je meer van het water? Dan is het erg leuk om te gaan snorkelen, duiken, of om op een excursieboot mee te gaan. Je hebt diverse bootexcursies maar ze varen langs de mooiste stranden en baaitjes en je komt op plekken waar je anders niet had kunnen komen. Voor de rustigere avonturiers die niet zo van water houden is er ook genoeg te doen zoals de markt of oude ruïnes bezoeken.

Latest Articles
23 mei 2023

Ontdek het IJsselmeer aan boord van een groot zeilschip

Ben je op zoek naar een bijzondere belevenis op het water? Het IJsselmeer vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke…

4 april 2023

Het belang van een duurzaam festival.

Duurzame festivals zijn tegenwoordig een hot topic en met goede reden. Het idee achter deze festivals is om het plezier…

13 maart 2023

Het mooiste plekje van de costa brava: Tossa de Mar Spanje

Wie wel eens heeft gezocht op een vakantie in Spanje is dit plaatsje vast wel eens tegen gekomen. Het staat…

Subscribe To Our Newsletter

Don’t get left out of the loop, make sure you subscribe to our newsletter below so you can be notified of our latest insights, tips, tutorials, sales and more!

Discussion

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top