Ga naar hoofdinhoud

Meer tips tegen de corona-verveling

corona quarantaine

Corona quarantaine tips deel 2

Het is inmiddels zo’n twee weken geleden dat ik mijn blog schreef met tips tegen de corona-verveling. Intussen begint Nederland langzaam te wennen aan de nieuwe situatie. Mede daardoor begint de verveling nu pas écht toe te slaan. Daarom vond ik dat het tijd werd om een nieuw blogje te schrijven met tips om jezelf te vermaken terwijl je in quarantaine zit. Lees verder!

Tip 1: Help je medemens

Hoe vervelend het ook is dat we door het corona virus aan social distancing moeten doen, toch zijn er altijd mensen die harder door de maatregelen worden getroffen. Denk bijvoorbeeld aan ouderen en gehandicapten die nu geen bezoek meer mogen ontvangen, of aan mensen die het nu financieel heel zwaar krijgen omdat ze hun baan zijn verloren. Het kan ontzettend fijn zijn om iets voor deze mensen te kunnen betekenen. Kun je bijvoorbeeld misschien boodschappen doen voor iemand die dat zelf niet kan? Of word je telefoonmaatje? Op deze site kun je hulp aanbieden of hulp vragen.

Tip 2: Uit eten aan de keukentafel

De horeca is inmiddels alweer een tijdje gesloten. Voor de restaurants en cafe’s is dat natuurlijk heel vervelend omdat ze nu heel veel inkomsten mislopen. Daarom kun je bij steeds meer restaurants de lekkerste gerechten afhalen. Steun een lokale ondernemer door eten af te halen bij een restaurant. Dek ondertussen je eettafel en kleed je mooi aan. Zo ga je lekker uit eten aan je eigen keukentafel!

corona quarantaine

Tip 3: Bordspelletjes

Heb jij het geluk dat je samen met je partner, huisgenoten of je ouders samenwoont? Dan kun je met hen lekker ouderwets bordspellen gaan spelen! Mijn persoonlijke favorieten zijn:

Om deze spellen te kopen hoef je natuurlijk de deur niet uit, die bestel je gewoon online. Over online gesproken, heb jij de pech dat je alleen in quarantaine zit? Ook dan kun je gelukkig nog spellen spelen met je vrienden, en wel via deze website. Even niemand om mee te spelen of wil je wel eens wat anders? Probeer dan eens deze online escaperoom, hij is gratis en ontzettend leuk!

Social distancing

Lukt het jou nog om je een beetje te vermaken in deze maffe periode? Ik hoop dat deze tips je een beetje helpen!

Latest Articles
23 mei 2023

Ontdek het IJsselmeer aan boord van een groot zeilschip

Ben je op zoek naar een bijzondere belevenis op het water? Het IJsselmeer vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke…

4 april 2023

Het belang van een duurzaam festival.

Duurzame festivals zijn tegenwoordig een hot topic en met goede reden. Het idee achter deze festivals is om het plezier…

13 maart 2023

Het mooiste plekje van de costa brava: Tossa de Mar Spanje

Wie wel eens heeft gezocht op een vakantie in Spanje is dit plaatsje vast wel eens tegen gekomen. Het staat…

Subscribe To Our Newsletter

Don’t get left out of the loop, make sure you subscribe to our newsletter below so you can be notified of our latest insights, tips, tutorials, sales and more!

Discussion

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top