Ga naar hoofdinhoud

Unieke uitstapjes in Rotterdam

uitjes in Rotterdam

Tantra workshops, geheime cocktail bars en meer!

Wil jij, zodra de maatregelen het weer toelaten, graag lekker een dagje naar Rotterdam, maar heb je de bekendste hotspots wel gezien? Dan ben je op dit blog aan het juiste adres! Wij verzamelden namelijk de meest bizarre en unieke uitjes, zoals een tantra workshop Rotterdam, en nog veel meer.

Tantra workshop in Rotterdam

Zijn je partner en jij wel avontuurlijk aangelegd? Dan is een tantra workshop in Rotterdam misschien wel wat voor jullie! Deze cursus is bedoeld om je lichaam en geest in balans te brengen, individueel geluk te ervaren, los te komen van strikte denkpatronen en om meer verbinding te creëren tussen jou en je partner. Al deze onderwerpen komen aan bod, en bovendien leer je ook nog over tantra massage. Tijdens deze heerlijke, ontspannende workshop leer je hoe je de mannelijke en de vrouwelijke energie met elkaar kunt samenvoegen door middel van massage.

Bezoek een geheime cocktailbar

In Rotterdam ligt een verborgen cocktailbar die zeker de moeite waard is om eens te bezoeken. De bar heet ‘Dr.’ en je kunt via de site een afspraak maken met deze beruchte dokter. De dokter vraagt naar je klachten en serveert de heerlijkste cocktails als ‘medicijn’. De cocktails worden ook nog eens op spectaculaire wijze bereidt.

Slapen in een gevangenis

Zoek je een unieke slaapplaats in Rotterdam? Dan moet je zijn bij Penthouse Prison! In deze unieke airbnb overnacht je in een oud cellencomplex van het voormalige Rotterdamse politiebureau. Gelukkig zijn de cellen inmiddels wel voorzien van comfortabele bedden.Dit unieke project is onderdeel van ‘Heilige Boontjes’, een organisatie die jonge Rotterdammers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan helpt.

Latest Articles
23 mei 2023

Ontdek het IJsselmeer aan boord van een groot zeilschip

Ben je op zoek naar een bijzondere belevenis op het water? Het IJsselmeer vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke…

4 april 2023

Het belang van een duurzaam festival.

Duurzame festivals zijn tegenwoordig een hot topic en met goede reden. Het idee achter deze festivals is om het plezier…

13 maart 2023

Het mooiste plekje van de costa brava: Tossa de Mar Spanje

Wie wel eens heeft gezocht op een vakantie in Spanje is dit plaatsje vast wel eens tegen gekomen. Het staat…

Subscribe To Our Newsletter

Don’t get left out of the loop, make sure you subscribe to our newsletter below so you can be notified of our latest insights, tips, tutorials, sales and more!

Discussion

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top