Tantra workshops, geheime cocktail bars en meer!

Wil jij, zodra de maatregelen het weer toelaten, graag lekker een dagje naar Rotterdam, maar heb je de bekendste hotspots wel gezien? Dan ben je op dit blog aan het juiste adres! Wij verzamelden namelijk de meest bizarre en unieke uitjes, zoals een tantra workshop Rotterdam, en nog veel meer.

Tantra workshop in Rotterdam

Zijn je partner en jij wel avontuurlijk aangelegd? Dan is een tantra workshop in Rotterdam misschien wel wat voor jullie! Deze cursus is bedoeld om je lichaam en geest in balans te brengen, individueel geluk te ervaren, los te komen van strikte denkpatronen en om meer verbinding te creëren tussen jou en je partner. Al deze onderwerpen komen aan bod, en bovendien leer je ook nog over tantra massage. Tijdens deze heerlijke, ontspannende workshop leer je hoe je de mannelijke en de vrouwelijke energie met elkaar kunt samenvoegen door middel van massage.

Bezoek een geheime cocktailbar

In Rotterdam ligt een verborgen cocktailbar die zeker de moeite waard is om eens te bezoeken. De bar heet ‘Dr.’ en je kunt via de site een afspraak maken met deze beruchte dokter. De dokter vraagt naar je klachten en serveert de heerlijkste cocktails als ‘medicijn’. De cocktails worden ook nog eens op spectaculaire wijze bereidt.

Slapen in een gevangenis

Zoek je een unieke slaapplaats in Rotterdam? Dan moet je zijn bij Penthouse Prison! In deze unieke airbnb overnacht je in een oud cellencomplex van het voormalige Rotterdamse politiebureau. Gelukkig zijn de cellen inmiddels wel voorzien van comfortabele bedden.Dit unieke project is onderdeel van ‘Heilige Boontjes’, een organisatie die jonge Rotterdammers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan helpt.

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *