Ga naar hoofdinhoud

Date ideeën in Amsterdam

Date Amsterdam

De leukste dates in Amsterdam

Met de huidige maatregelen is het even lastig, maar waarschijnlijk is het zeer binnenkort weer mogelijk om lekker met je date cocktails te drinken in Amsterdam. Dit blijft toch mijn favoriete date acitiviteit. Voor dit blog zette ik mijn favoriete dates in Amsterdam voor je op een rij.

Cocktails drinken

Ik benoemde het net al even, maar cocktails drinken is de ideale activiteit voor tijdens een date. Deze drankjes voelen toch wat specialer dan een biertje of een wijntje. Bovendien kan een beetje alcohol tegen de zenuwen in veel gevallen ook geen kwaad. Zoek dus een leuke cocktailbar op met je date voor een gezellige avond.

Ripley’s Believe It or Not!

Een andere favoriete activiteit om met een date te gaan doen in Amsterdam is het bezoeken van Ripley’s Believe It or Not! In dit ‘odditorium’ aan het Damplein bekijk je de meest uitzonderlijke tentoonstelling ter wereld. Alle rariteiten in dit vijf-verdiepingen tellende gebouw zijn even bijzonder, raar of vreemd. Een bezoekje aan dit odditorium is zeker een goede gespreksstarter voor jou en je date!

Schommelen op 100 meter hoogte

Ben jij avontuurlijk ingesteld en heb je niet zo’n last van hoogtevrees? Dan is de schommel ‘Over the Edge’ op het dak van A’dam LOOKOUT zeker een bezoekje waard! Met een schommelticket genieten jij en je date van het prachtige uitzicht van Amsterdam, terwijl je met je voeten over de rand van de A’dam toren gaat. Durven jullie het aan? Hierna heb je in ieder geval iets om over na te praten. Deze schommel ligt in het hippe Amsterdam-Noord, waar je met een gratis pontje naar toe kunt varen.

Latest Articles
23 mei 2023

Ontdek het IJsselmeer aan boord van een groot zeilschip

Ben je op zoek naar een bijzondere belevenis op het water? Het IJsselmeer vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke…

4 april 2023

Het belang van een duurzaam festival.

Duurzame festivals zijn tegenwoordig een hot topic en met goede reden. Het idee achter deze festivals is om het plezier…

13 maart 2023

Het mooiste plekje van de costa brava: Tossa de Mar Spanje

Wie wel eens heeft gezocht op een vakantie in Spanje is dit plaatsje vast wel eens tegen gekomen. Het staat…

Subscribe To Our Newsletter

Don’t get left out of the loop, make sure you subscribe to our newsletter below so you can be notified of our latest insights, tips, tutorials, sales and more!

Discussion

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top