Daten in corona tijden

Helaas is de horeca gesloten, waardoor je niet meer romantisch met je date uit eten of naar de kroeg kunt gaan. Gelukkig zijn er wel een aantal leuke alternatieven, zo kun je bijvoorbeeld je eten bestellen bij een goed restaurant. In dit blog geven we je leuke tips om corona-proof te daten in Rotterdam.

Thuis een restaurant creëren

Deze tip is misschien niet heel handig voor een eerste date, maar toch is het een ontzettend leuk idee. Door eten te bestellen bij je favoriete restaurant en je huis gezellig aan te kleden, kun je namelijk toch nog een beetje uit eten. Leg een mooi tafelkleed op tafel, steek de kaarsjes aan, zet je mooiste servies op tafel en verwarm het eten nog even in de oven. Zo geniet je ook thuis van een heerlijk romantisch diner! Een extra pluspunt is dat je er ook nog de lokale horeca mee steunt.

Bezoek een museum

Vooralsnog zijn de musea in Rotterdam gewoon geopend. Indien het niet te druk is, kun je vrij gemakkelijk voldoende afstand houden. Wel is het aan te raden om een mondkapje te dragen. Een aantal leuke musea in Rotterdam:

  • Museum Rotterdam
  • Museum Boijmans van Beuningen
  • Maritiem Museum
  • Natuurhistorisch Museum Rotterdam
  • Wereldmuseum

Diergaarde Blijdorp

Ook de dierentuin van Rotterdam is geopend voor bezoekers. Via de site kun je een tijdslot reserveren. Het is niet mogelijk om aan de kassa een kaartje te kopen en direct het park te betreden. Wist je trouwens dat Diergaarde Blijdorp in 2019 door de ANWB is uitgeroepen tot leukste uitje van Nederland? Zeker een bezoekje waard dus!

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *