Ga naar hoofdinhoud

Limousine huren met de feestdagen

Limousine huren tijdens de feestdagen

Limousine: hét vervoermiddel tijdens de feestdagen

De feestdagen, en dan met name Kerst, zijn de dagen waarin we stilstaan bij wat we hebben en met wie we allemaal fijn contact hebben. Daarom brengen we de feestdagen ook het liefste door met de mensen die ons na aan het hart liggen. Het is een heerlijke tijd om samen herinneringen op te halen en wellicht wat plannetjes voor de toekomst te maken. Gezellig met een hapje en een drankje erbij! Is het dan geen geweldig idee om er met je vrienden een paar uurtjes lekker op uit te trekken in een limousine en je alvast oriënteren waar de ‘reis straks naartoe’? Lees hier meer over het huren van het ultieme vervoermiddel voor de feestdagen: de limousine!

Lekker bubbelen in je eigen bubbel

Lekker bubbels drinken in je eigen bubbel! Dat is het mooie van rondrijden in een heuse Lincoln limousine. Een chauffeur rijdt jullie behoedzaam rond naar de plekken waar je eens wilt gaan snuffelen. En dan geniet je met zijn allen van een heerlijk glas bubbels en proost je met je gezelschap op jullie gezondheid. Want die is in je eigen bubbel wel gegarandeerd. Kijk rustig terug op de afgelopen roerige periode in tijden van corona. Tijd dus voor een korte terugblik op die roerige corona periode die we tot nu toe achter de rug hebben, en alvast vooruitkijken op de periode na corona. Want die tijd zal toch wel weer een keer aanbreken?

Topkwaliteit muziekinstallatie

Geniet tijdens je rondreis van jullie eigen muziek en afspeellijsten over de hoogwaardige muziekinstallatie die je via Bluetooth eenvoudig kunt afspelen. En zing lekker mee met de stemmige kerstliederen die in ieders geheugen gegrift staan.

Lekker groot videoscherm

Je kunt ook je smartphone koppelen aan het grote beeldscherm in de limousine en ieders gelukkige herinneringen delen met de foto’s die iedereen het afgelopen jaar verzameld heeft. Of deel de filmpjes van je huisdieren en/of kinderen. Zo zet je toch zeker de kers(t) op feestdagen taart, toch?

Veel privacy

Het voordeel van een gezellig tripje in een limousine is dat je geen last zult hebben van pottenkijkers. De ramen van onze luxe limousines zijn namelijk geblindeerd. Hierdoor ervaar je volledige privacy en kun je ongestoord genieten van je VIP-vervoer. Zo ben je tijdens de feestdagen een paar uurtjes lekker helemaal alleen met de mensen die je het liefst om je heen hebt. Ziehier: de voordelen van een limousine huren met de feestdagen!

Vond je dit een nuttig artikel? We horen het graag van je via het contactformulier hier op de site.

Latest Articles
23 mei 2023

Ontdek het IJsselmeer aan boord van een groot zeilschip

Ben je op zoek naar een bijzondere belevenis op het water? Het IJsselmeer vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke…

4 april 2023

Het belang van een duurzaam festival.

Duurzame festivals zijn tegenwoordig een hot topic en met goede reden. Het idee achter deze festivals is om het plezier…

13 maart 2023

Het mooiste plekje van de costa brava: Tossa de Mar Spanje

Wie wel eens heeft gezocht op een vakantie in Spanje is dit plaatsje vast wel eens tegen gekomen. Het staat…

Subscribe To Our Newsletter

Don’t get left out of the loop, make sure you subscribe to our newsletter below so you can be notified of our latest insights, tips, tutorials, sales and more!

Discussion

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top