Ga naar hoofdinhoud

Laat een taxi u thuisbrengen na een avondje live muziek in Den Haag

Uitje Den Haag terug Taxi

Den Haag: muziekstad en taxistad

Het coronavirus zorgt er nu voor dat wij met zijn allen binnen moeten blijven, maar tijdens de aanstaande zomermaanden is het misschien weer mogelijk dat we vaker gebruik kunnen maken van de uitgaansgelegenheden in Den Haag. Den Haag staat vooral bekend als muziekstad. Elke avond is er wel iets te doen, van live muziek tot nieuw talent spotten. Met een taxi kunt u gemakkelijk verschillende muzieklocaties bezoeken, of genieten van een lekker drankje tot in de late uurtjes. Een goede taxiservice is daarom ook geen overbodige luxe. Den Haag is een grote stad, laat u dus veilig naar de verschillende locaties brengen door middel van een taxi. In dit blog beschrijven wij drie verschillende muzieklocaties in Den Haag.

Live muziek bij de strandtenten in Scheveningen

Bij Den Haag hoort natuurlijk ook het strand van Scheveningen. Wist u dat er op zomerse avonden in veel strandtenten dj’s of bands hun kunsten vertonen? Daar kunt u dus genieten van live muziek. Een goed begin van uw avond in Den Haag dus!

Poppodium Paard

In het poppodium Paard kunt u niet alleen grote concerten bijwonen, maar ook beginnende bandjes bekijken. Het Paard regelt ook vaak dansavonden, van disco avondjes tot new wave feestjes. Of u dus liever een avond geniet van goede live muziek tijdens een concert, of graag een avondje lekker danst. Als u muziekliefhebber bent, is poppodium Paard zeker de moeite waard om langs te gaan.

Verschillende muziekcafés

Den Haag kent een groot aantal leuke muziekcafés waar u lekker kunt genieten van live muziek onder het genot van een drankje en een borrelnootje. Elk café heeft zijn eigen muziekgenre, dus er zit altijd wel een café bij dat u ook aanspreekt. Wij hebben een aantal cafés voor u op een rijtje gezet die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken:

    • Paardcafé
    • Crazy Piano’s Scheveningen
    • De Paap
    • Muziekcafé Foots
    • Café de Steegh

 

Met een taxi weer veilig weer naar huis

Na een concert of een leuk bandje in een café, kan het nog eens best laat worden en is het soms niet meer mogelijk om met de trein naar huis te reizen. Bestel dan een taxi. Niet alleen kan een taxi u naar de verschillende locaties brengen, ook kunt u op elk tijdstip gebruiken maken van een taxi in Den Haag om u weer veilig thuis te brengen

Waar gaat u het eerste naar toe als u weer uit kunt gaan in Den Haag? Laat het ons weten via ons contactformulier. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Latest Articles
23 mei 2023

Ontdek het IJsselmeer aan boord van een groot zeilschip

Ben je op zoek naar een bijzondere belevenis op het water? Het IJsselmeer vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke…

4 april 2023

Het belang van een duurzaam festival.

Duurzame festivals zijn tegenwoordig een hot topic en met goede reden. Het idee achter deze festivals is om het plezier…

13 maart 2023

Het mooiste plekje van de costa brava: Tossa de Mar Spanje

Wie wel eens heeft gezocht op een vakantie in Spanje is dit plaatsje vast wel eens tegen gekomen. Het staat…

Subscribe To Our Newsletter

Don’t get left out of the loop, make sure you subscribe to our newsletter below so you can be notified of our latest insights, tips, tutorials, sales and more!

Discussion

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top