‘The best brunch ever!’ van Moak Pancakes

Pancakes met bravoure uit Amsterdam om af te halen

Ken je Moak Pancakes in Amsterdam? Daar serveren ze de allerlekkerste pancakes! Gecombineerd met heerlijke sides en smakelijke smoothies en juices is ontbijten en lunchen bij Moak Pancakes echt een feest. Maar helaas zijn die ook gesloten vanwege de coronaperikelen. Gelukkig kun je er nu ook heerlijke Pancakes brunches afhalen. Die moet je echt eens proberen. Maak je thuis de goede sier mee. Lees maar!

Geheim van pancakes

Pancakes: betekent dat dan dat je gewoon een Hollandse pannenkoeken voor je neus krijgt? Zeker niet! Er zit namelijk echt wel een verschil tussen de Nederlandse pannenkoek en de Amerikaanse pancake.

Landelijke variaties

De Amerikaanse pancake is een variant van de pannenkoek die wij in Nederland kennen. En de Nederlandse pannenkoek is op haar beurt weer afgeleid van de Franse crêpe, die overigens ook de Japanse okonomiyaki (een hartige pannenkoek) geïnspireerd heeft. Het verschil tussen Nederlandse en Amerikaans pannenkoeken zit hem in het feit dat de Amerikaanse versie rijst tijdens het bakken. Er wordt bakpoeder en baking soda aan het beslag toegevoegd, waardoor de pancakes lekker dik, licht en fluffy worden. In Amerika mag bij een stapel pancakes ook een flinke scheut ‘maple syrup’ (esdoornsiroop of ahornsiroop) niet ontbreken. Ook worden ze regelmatig bedekt met gesmolten boter of geserveerd met plakken bacon. Probeer het!

Afhaal pancake brunch

Van vrijdag tot en met zondag kun je een heerlijke pancake brunch bestellen en afhalen bij dit geweldige pancake restaurant. Zo maak je je weekend toch nog tot een feestje. En kun je je vriend, vriendin, kinderen of familie blij maken met heerlijk pannenkoeken van Amerikaanse makelij. Wij wensen je smakelijk eten!

Heb jij leuke en/of lekkere lockdowntips? We horen ze graag van je via ons contactformulier hier op de website.

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *