Ga naar hoofdinhoud

Dit zijn de meest bijzondere restaurants van Nederland!

Bijzonder uit eten Nederland

Bijzonder uit eten in Nederland? In deze restaurants kan het!

Heb je iets speciaals te vieren? Of lijkt het je leuk om van je avondje uit eten echt iets bijzonders te maken? Wij zochten restaurants in Nederland voor je uit die van je etentje een bijzondere ervaring maken. Lees snel verder!

Ctaste Amsterdam – Dineren in het donker

Bij dit Amsterdamse restaurant dineer je in het pikke donker! Bij Ctaste ga je merken dat je je eten ineens heel anders gaat ervaren wanneer je het niet kunt zien. De blinde en slechtziende obers verzorgen voor jou en je tafelgenoten een hele bijzondere avond! Extra leuk: je weet van tevoren niet wat je te eten krijgt, je moet dus raden wat er op je bord ligt. Je mag natuurlijk wel je voorkeuren en dieetwensen doorgeven. Wil je deze bijzondere beleving wel graag meemaken maar heb je iets minder te besteden? Ga dan voor een lunch of high tea in het donker.

Hoftrammm Den Haag – Een rijdend tramrestaurant

Altijd al eens willen dineren in een rijdende tram? Het kan in Den Haag! Tijdens een culinaire rit met de Hoftrammm door de binnenstad van Voorburg, Den Haag en Scheveningen krijg jij de lekkerste gerechten voorgeschoteld. Kies voor een lunch of een vijfgangendiner en laat je verrassen door de chefkok.

Bijzondere restaurants Nederland

Dinner in Motion Eindhoven – Eten in een fantasiewereld

Bij Dinner in Motion eten jij en je gezelschap in een steeds veranderende fantasiewereld. Hier wordt het etentje pas echt een spektakel. Op de muren van de ruimte én op de tafel worden de mooiste beelden geprojecteerd tijdens het eten. De gerechten passen precies bij de sfeer van de projecties.

Chateau Neercanne Maastricht – Dineren in een prachtig kasteel

In dit prachtige Chateau Neercanne kun je heerlijk à-la-carte dineren met een prachtig uitzicht over de kasteeltuinen. Begin je culturele ervaring met een aperitief in de wijnkelders, om daarna op te klimmen naar de historische eetzaal. Hier geniet je van zowel internationale als eeuwenoude kooktechnieken. De Frans georiënteerde gerechten worden veelal bereid met regionale en prestigieuze producten.

Verrassend uit eten in Nederland

In deze vier restaurants zal je etentje zeker een bijzondere beleving zijn. Zit er een restaurant tussen waar jij graag zou willen eten? Of heb je nog andere leuke tips voor ons? Laat het ons weten in de comments!

Latest Articles
23 mei 2023

Ontdek het IJsselmeer aan boord van een groot zeilschip

Ben je op zoek naar een bijzondere belevenis op het water? Het IJsselmeer vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke…

4 april 2023

Het belang van een duurzaam festival.

Duurzame festivals zijn tegenwoordig een hot topic en met goede reden. Het idee achter deze festivals is om het plezier…

13 maart 2023

Het mooiste plekje van de costa brava: Tossa de Mar Spanje

Wie wel eens heeft gezocht op een vakantie in Spanje is dit plaatsje vast wel eens tegen gekomen. Het staat…

Subscribe To Our Newsletter

Don’t get left out of the loop, make sure you subscribe to our newsletter below so you can be notified of our latest insights, tips, tutorials, sales and more!

Discussion

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top