Leuke restaurants voor tijdens je citytrip in Rotterdam

Rotterdam is natuurlijk een geweldige stad voor een citytrip! Een bruisende stad vol leuke evenementen en plaatsen. Zoek jij deze herfstvakantie een leuke activiteit in Rotterdam? Dan kan een lekker hapje eten aan het einde van de dag natuurlijk niet ontbreken. Bekijk snel onze selectie aan leuke restaurants voor jouw herfstachtige citytrip naar Rotterdam.

Shared dining in een huiselijke sfeer

Na een gezellig dagje Uit eten in Rotterdam? Probeer eens het gezellig shared dining concept bij Bistrobar Hartig. In dit gemoedelijke en huiselijke wereldrestaurant bestel je eten van over de hele wereld! We hebben:

  • Diverse dranken: zowel alcoholisch als non-alcoholisch
  • Appetizers, hoofd- en nagerechten
  • Zowel warme als koude gerechten
  • Vlees-, vis-, vegetarische en vegan opties

Bij ons vind je voor elk wat wils. Bekijk snel onze menukaart om te zien waarmee jij jouw citytrip wil afsluiten deze herfstvakantie.

Italiaans eten zoals je het nog nooit hebt geproefd

De Italiaanse keuken bestaat uit meer dan alleen pasta en pizza. Een verborgen parel uit de Italiaanse cuisine is het streetfood gerecht panzerotti uit de Puglia regio. Het zijn diverse deegkussentjes gevuld met verschillende ingrediënten zoals mozzarella, tomaat, salami, octopus, hummus en nog veel meer. Bij het gezellige restaurant Panzero’ Apulian StrEat Food geniet je van diverse panzerotti zoals:

  • Panzerotti Speciale
  • Pugliese
  • Prosciutto

Sluit jouw citytrip af met Italiaanse vibes in de herfst in dit originele Italiaanse restaurant.

Ervaar magisch Indiaas eten

Sluit jij je citytrip in Rotterdam deze herfstvakantie liever af in Aziatische sferen? Probeer dan eens What’s Up India. Hier worden de lekkerste Indiase gerechten gecombineerd met prachtige sferen en een mooie aankleding. Je geniet hier van diverse:

  • Masala
  • Kofta
  • Bhuna

En nog veel meer! Sluit je dagje Rotterdam af met een ware smaakexplosie in mooie sferen.

Een citytrip met lekker eten in de herfstvakantie?

Sluit je citytrip in Rotterdam af met lekker eten en drinken, en je hebt een geslaagde activiteit voor je herfstvakantie te pakken. Suggesties voor leuke evenementen in Rotterdam deze herfstvakantie? Laat het ons weten via het contactformulier.

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *